Tuesday, 3 April 2012

Gambar Wanita Bertudung Dibogelkan Admin nak kongsikan artikel ini kepada korang semua ajar tidak terjadi pada kamu semua especially kaum perempuan yang suka bergambar nie.Mungkin info ni sudah lame, tapi aku nk korang semua tahu info ini agar tidak menjadi mangsa kepada orang yang tidak bertanggung jawab.Zaman sekarang kita semua pun sudah tahu, dekat luar sana memang ramai editor yang power-power dan terer yang kita tidak sangka.Sape yang minat letak album picture dalam facebook ke apa-apa check balik.
Malah aku pun buleh dikatakan pandai dalam menggunakan software Photoshop ini tapi tidak lah sampai untuk berfikir dan explore sehingga ingin membuat seperti ini. Tetapi, inillah yang berlaku sekarang. Ada tools (editor x-ray) di dalam photoshop boleh membuat gambar anda berpakaian akan menjadi bogel.
So, nasihat aku, korang kalau perempuan, dinasihatkan agar jangan lah upload gambar dekat facebook or mana-mana laman sosial dengan keadaan pebuh seperti gambar diatas. Ambil lah gambar dari atas dada dan ke atas. Dan juga, jangan pakai baju putih kerana editor akan lebih senang untuk edit gambar anda.
Sila kongsikan dengan kawan-kawan anda yang lain!

No comments:

Post a Comment